Massage och fotvård

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har fått en riktigt bra start på den här veckan. Det har i varje fall jag haft, även om det har varit lite av en rivstart på jobbet. Hur som helst så hade jag tänkt att jag i mitt inlägg här idag skulle ta och skriva ett par ord om ett företag här i Helsingborg vid namn Angelique Hud & Kropp som erbjuder behandlingar inom bland annat massage, fotvård, infuzion, kemisk peeling, ansiktsbehandlingar, microneedling och vaxning för att nämna ett antal.

Anledningen till detta beror främst på att det har varit så oerhört många av er som läser min blogg som nu under de senaste dagarna har hört av er hit till mig och har undrat vart man ska vända mig då man vill ha den här typen av behandlingar. Jag tycker verkligen att det är jättekul att det har varit så pass många av er som har hört av er hit till mig och vill veta vad jag tycker och tänker, för det här är ju verkligen någonting som jag tycker är kul att kunna dela med mig av. När det kommer till just Angelique Hud & Kropp så har jag faktiskt gått hos dem ett tag nu och känner mig verkligen supernöjd varje gång jag har fått en behandling där. Jag kan med andra ord varmt rekommendera att ni provar att boka in er där på en behandling ifall det nu är så att ni befinner er i Helsingborg eller någonstans i dess omnejd och är intresserade av att testa på någon av de ovannämnda behandlingarna. Hur som helst så hoppas jag att det här på något sätt kommer att kunna vara behjälpligt och så kan ni ju läsa på lite mer om deras behandlingar genom deras egna sida här på nätet. Jag lägger in en länk lite högre upp!